A CHESTERTON Hungary Kft.

Az AW CHESTERTON cégcsoport termékei csaknem 40 éve ismertek Magyarországon, korábban képviseleti cégeken keresztül forgalmazta termékeit, majd a 90-es évek elejétől – a CHESTERTON Hungary Kft. létrejöttével – közvetlenül van jelen a piacon. A CHESTERTON Hungary Kft. – mint az A.W. CHESTERTON Co. illetve a CHESTERTON International 100 %-os tulajdonú leányvállalata – kizárólagos magyarországi képviseleti joggal rendelkezik a CHESTERTON termékekre és termék rendszerekre, megoldásokra vonatkozóan.

A hagyományos CHESTERTON termékek mellett forgalmazója a BLACKMER System One centrifugál és Mouvex volumetrikus szivattyúknak, továbbá az ENVIROSEAL SpiralTrac típusú, megbízhatóság és élettartam növelő tömszelenceház betétnek.Cégünk hivatalos magyarországi képviselete a REXNORD tengelykapcsolók termékcsaládjainak is.

Szinte a teljes ipari vertikum számára szállítunk műszaki megoldásokat. Több száz céggel állunk üzleti kapcsolatban. Jelentősebb szektorok: erőműipar, olajipar, vegyipar, gyógyszeripar, acél- és alumínium-feldolgozás, papíripar, műanyag és gumifeldolgozás, autóipar és autóipari beszállítók, bányaipari gépgyártás, vízerőműi berendezés gyártók.

A CHESTERTON Hungary Kft. munkatársai, mérnökei immár több mint 20 éves szakmai tapasztalattal állnak ügyfeleik, partnereik rendelkezésére. Ezen szakmai gyakorlat, tapasztalat és a az A.W. CHESTERTON 130 éves ipari beszállító múltja garantálja a legmagasabb fokú műszaki szaktudást és támogatást ügyfelei számára. Ez épp úgy érvényes az értékesítés, gyártás, mérnöki támogatás és tervezés illetve a szerviz tevékenységekre.

A CHESTERTON Hungary Kft. folyamatos képzést biztosít munkatársai részére, lehetővé téve, hogy az ügyfeleink/partnereink a naprakész műszaki megoldások és legkorszerűbb technológiák nyújtotta előnyöket élvezhessék az üzembiztonság, megbízhatóság, teljesítményfokozás területén.

Partnereinkkel való sikeres együttműködés záloga, hogy a kapcsolattartás mérnök specialistáinkon, mérnök üzletkötőinkön keresztül valósul meg, biztosítva a közvetlen, azonnali szakmai támogatást akár a legbonyolultabb alkalmazások, működési körülmények esetén is.

2011 januárjában a CHESTERTON Hungary Kft. megkezdte a nagy teljesítményű polimer tömítések gyártását, amellyel bekapcsolódott az anyacég globális gyártási programjába és hálózatába. A gyártással sikerült jelentősen csökkenteni a szállítási, kiszolgálási időket, közelebb kerülve a kiszolgált piacokhoz és partnerekhez. A SPEEDSEAL gyártási program keretében akár órák alatt elkészülnek a szükséges CHESTERTON tömítési elemek, segítve ügyfeleinket a meghibásodás, üzemzavar azonnali kezelésében.

2013 októberében újabb lépést tettünk a szolgáltatások körének bővítése érdekében. Az AW CHESTERTON által auditált csúszógyűrűs tömítés felújító műhely kezdte meg működését, ahol gyári alkatrészekkel és a gyárban kiképzett szakembereink a legmagasabb műszaki színvonalon újítanak fel CHESTERTON illetve nem CHESTERTON csúszógyűrűs tömítéseket. A felújított tömítésekre a gyári, új tömítésekével azonos garanciát nyújtunk partnereinknek.

A CHESTERTON – hagyományához híven – rendszeresen tart vevői, felhasználói részére tanfolyamokat, szemináriumokat, hogy anyagai, termékei és megoldásai eredményesebben kerüljenek felhasználásra a megbízhatóság növelése és a karbantartási költségek csökkentése érdekében.Az élő képzési, oktatási programok helyszínei a termékkörtől és témakörtől függően széles spektrumon változnak. A partnereinknél tartott üzemi képzések, szerviz központjainkban, európai regionális oktató központjainkban (Németország, Lengyelország Magyarország), a CHESTERTON központi, gyári oktatóközpontjában kínálják a témakörök legszélesebb választékát, rugalmasan illeszkedve a felhasználók igényeihez. Ezen képzések elméleti és gyakorlati modulokból épülnek fel, segítve a szükséges tudásanyag legjobb elmélyítését. Napjaink elektronikus és felgyorsult világához igazodva internet alapú távoktatási programokat is kínál cégünk.

Az általános (B2B) üzleti kapcsolaton túllépve ma már számos nagy céggel, konszernnel tart fenn ún. partneri viszonyt, illetve kötött hosszú távú beszállítói szerződést. Ezen „stratégiai együttműködések” széles választékát kínálják az ügyfelek igényeihez legjobban igazodó megoldásoknak :

  • átalánydíjas szerződések gépcsoportokra
  • elsődleges beszállítói megállapodások
  • preferált beszállítói együttműködések
  • raktárkészlet menedzsment
  • megbízhatóság növelési programok
  • egységesítés/standardizálás
  • energia hatékonyság növelési programok
  • ipari víz felhasználás csökkentő rendszerek, programok

A CHESTERTON Hungary Kft. sikeres tevékenysége elismeréseként 2011-óta a CHESTERTON vállalatcsoport regionális központjaként is működik, ellátva az üzletfejlesztési feladatokat a román, ukrán és orosz piacokon. Ezen tevékenységek kiterjednek a logisztikai, marketing illetve értékesítési és műszaki támogatási, gyártási feladatokra, megvalósítva a CHESTERTON cég mottójában foglaltakat: „ Globális megoldások, lokális szolgáltatások”.