Iparágak

ERŐMŰVEK

A CHESTERTON® cég több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a fosszilis és több évtizedessel az atomerőművekben alkalmazott berendezések megbízhatóságának növelése területén. Továbbra is innovatív megoldásokkal állunk az iparág rendelkezésére, az erőművek versenyképes működését támogatva.

Az erőművek hatékony és környezetbarát működésére összpontosítva, a CHESTERTON® cég egyedi megoldásokat kínál a vízerőműi alkalmazások széles skáláján. Ezen megoldások bizonyítottan növelik a berendezések megbízhatóságát, csökkentik a karbantartási igényt és biztosítják a környezetbarát üzemeltetést.

OLAJ- ÉS GÁZIPAR

A finomítók célkitűzése továbbra is a berendezések kapacitásának növelése a növekvő kereslet kielégítése érdekében, miközben csökkenteniük kell a káros anyag kibocsátásukat és működési költségeiket. A Chesterton® termékeket, megoldásokat úgy fejlesztették és tervezték, hogy segítse ezeket az üzemeket céljaik összehangolt elérésében.

BÁNYAIPAR

A bányászat és azok technológiai berendezései robosztus termékeket igényelnek, amelyek a legnehezebb működési körülmények között is helytállnak. A Chesterton® megoldások széles tárházával rendelkezik a bányaipari gépekhez, évtizedek óta növelve a bányák teljesítményét és javítva működésük gazdaságosságát.

PAPÍRIPAR

A rost- és papírgyártás robusztus, nagy teljesítményű termékeket követel meg, amelyek eleget tesznek a nehéz üzemi körülményeknek. A Chesterton óriási tapasztalattal rendelkezik az iparág specifikus termékek tervezésében, amelyek a papírgyárak hosszú távú, megbízható működését biztosítják. Csúszógyűrűs és zsinóros tömítéseink szabvány teremtők a világ legnagyobb papírgyáraiban. Víz megtakarítási programjaink jelentős megtakarításokat eredményeznek a rost- és papírgyárak környezeti célkitűzésinek költséghatékony elérésében. Kompozit bevonataink megvédik a berendezéseket az abrazív koptató hatásoktól és korróziótól, míg polimer tömítéseink egyedi megoldásokat nyújtanak a forgó berendezésekhez valamint hidraulika/pneumatika alkalmazásokhoz. Karbantartási segédanyagainak hatékonyabb és környezetkímélőbb karbantartáson keresztül támogatják a gyárak hatékony működését.

GUMIIPAR

Mindegy, hogy az Ön figyelme a termelékenység növelésre vagy költségek optimalizálásra irányúl, hasznosítva felhalmozott tudásunkat, személyre szabott megoldásokkal támogatjuk ügyfeleinket a megbízható, hatékony és gazdaságos működés elérésében. Helyi, felkészült specialistáink képesek felmérni és gyakorlatba átültetni a személyre szabott, egyedi műszaki megoldásokat. A CHESTRETON cég Évtizedek óta beszállító partner a polimer tömítési megoldásokra, mindazon alkalmazásokban ahol a megbízhatóság kulcsfontosságú. Sok éves tapasztalatunkat felhasználva a terméktervezés és anyag technológia területén, olyan polimer tömítéseket alkottunk, melyek képesek megoldást biztosítani a legbonyolultabb igényekre is.

FAALAPANYAGÚ LAPTERMÉK GYÁRTÁS

A mai környezeti követelmények új és egyedi kihívásokat támasztanak a faalapanyagú laptermék gyártásban:

  • megbízható berendezések
  • üzemi termelékenység
  • költségcsökkentés
  • energia megtakarítás
  • környezetvédelmi előírások

A CHESTERTON a világ minden táján együtt dolgozott a faalapanyagú laptermék gyártó üzemekkel, megfelelő ismeretekre szert tévén az iparági követelményekről. Mindegy, hogy farostlemezről, furnérlemezről, faforgácslapról, OSB-ről, MDF-ről, HDF-ről, OSL-ről, THDF-ről vagy bio-kompozit laptermékről van szó, megtapasztaltuk hogyan lehetünk az Önök szolgálatára. Helyi specialistáink rendelkeznek a megfelelő képességekkel, hogy felmérjék és megvalósítsák azokat az egyedi műszaki megoldásokat, melyek jelentősen növelik a berendezések megbízhatóságát valamint általános költségcsökkentést tesznek lehetővé.