Alapértékeink

A Chesterton egy családi cég az alapértékek gazdag történelmével, amelyek útmutatásul szolgálnak az ügyfeleink sikere iránti elkötelezettségben.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG:

 Ügyfeleink számára igényeikre felkészülve és gyorsan reagálással értéket teremtünk.

TISZTELET:

Kölcsönösen elfogadjuk/értékeljük egymás ötleteit és véleményét, és megjelenítjük ezen megfontolásokat a CHESTERTON minden szintjén.

FELELŐSSÉG:

Felelősséget vállalunk ügyfeleinkért, a vállalatért, egymásért, a közösségért és környezetünkért –arra törekszünk, hogy azt tegyük, ami helyes.

FEJLŐDÉS:

Mi a CHESTERTONnál Ösztönözzük a személyes és a szakmai fejlődést a készségek fejlesztésén keresztül , hogy képesek legyünk sikerrel venni minden akadályt.

ÚJÍTÁS:

Támogatjuk az egyéni kreativitást és a progresszív munkakörnyezet kialakítását, amelyek az új ötleteket megvalósítását biztosítják az eredmények érdekében.

CSAPATMUNKA:

A CHESTERTON-nál erősségünk az egymással való együttműködés iránti elkötelezettség a közös célok megvalósítása érdekében.

BÜSZKESÉG ÉS SZENVEDÉLY:

A munkánk a szenvedélyünk és büszkék vagyunk az elért eredményeinkre – külön-külön, szervezeten belül és kívül is – és ez a büszkeség, illetve lelkesedés az, amely folyamatosan fejlesztésre ösztönzi a CHESTERTON alkalmazottakat.

MEGFELELÉS ÉS FENNTARTHATÓSÁG:

Nagy hangsúlyt fektet  a CHESTERTON cégcsoport a környezettudatos működésére, valamint az ügyfelek támogatására és a társadalmi igazságosság fenntartására a gazdasági fenntarthatóság biztosítása érdekében.