Alapértékeink

A Chesterton egy családi cég az alapértékek gazdag történelmével, amelyek útmutatásul szolgálnak az ügyfeleink sikere iránti elkötelezettségben.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG:

Értéket teremtünk ügyfeleink számára felkészülve igényeikre és gyorsan reagálással, amikor szükség van rá.

TISZTELET:

Kölcsönösen elfogadjuk/értékeljük egymás ötleteit és véleményét, és megjelenítjük ezen megfontolásokat a szervezet minden szintjén.

FELELŐSSÉG:

Felelősséget vállalunk ügyfeleinkért, a vállalatért, egymásért, a közösségért és környezetünkért – mindig arra törekszünk, hogy azt tegyük, ami helyes.

FEJLŐDÉS:

Ösztönözzük a személyes és a szakmai fejlődést a készségek fejlesztésén keresztül , hogy képesek legyünk sikerrel venni minden akadályt.

ÚJÍTÁS:

Támogatjuk az egyéni kreativitást és a progresszív munkakörnyezet kialakítását, amelyek az új ötleteket megvalósítását biztosítják, elérve a bizonyított eredményeket.

CSAPATMUNKA:

Erősségünk az egymással való együttműködés iránti elkötelezettség a közös célok megvalósítása érdekében.

BÜSZKESÉG ÉS SZENVEDÉLY:

A munkánk a szenvedélyünk és büszkék vagyunk az elért eredményeinkre – külön-külön, szervezeten belül és kívül is – és ez a büszkeség illetve lelkesedés az, amely folyamatosan fejlesztésre ösztönöz bennünket.

MEGFELELÉS ÉS FENNTARTHATÓSÁG:

Nagy hangsúlyt fektetünk a szervezet környezettudatos működésére, valamint az ügyfelek támogatására és a társadalmi igazságosság fenntartására a gazdasági fenntarthatóság biztosítása mellett.