Rólunk

A CHESTERTON Hungary Kft.

Az AW CHESTERTON cégcsoport tömítéstechnikai, bevonatolási, szivattyú és karbantartási termékei csaknem 40 éve ismertek Magyarországon, korábban képviseleti cégeken keresztül forgalmazta termékeit, majd a 90-es évek elejétől – a CHESTERTON Hungary Kft. létrejöttével – közvetlenül van jelen a magyar és a régiós piacon. A CHESTERTON Hungary Kft. – mint az A.W. CHESTERTON Co. illetve a CHESTERTON International 100 %-os tulajdonú leányvállalata – kizárólagos magyarországi képviseleti joggal rendelkezik a CHESTERTON termékekre és termék rendszerekre, megoldásokra vonatkozóan.

A Chesterton Hungary Kft. hagyományos CHESTERTON tömítéstechnikai, bevonatolási és karbantartási termékek mellett forgalmazója a BLACKMER System One centrifugál és Mouvex volumetrikus szivattyúknak, továbbá az ENVIROSEAL SpiralTrac típusú, megbízhatóság és élettartam növelő tömszelenceház betétnek. Cégünk hivatalos magyarországi képviselete a REXNORD tengelykapcsolók termékcsaládjainak is.

Szinte a teljes ipari vertikum számára szállítunk műszaki megoldásokat tömítéstechnikai, bevonatolási, szivattyú és karbantartási anyagok területén. Több száz céggel állunk üzleti kapcsolatban. Jelentősebb szektorok: erőműipar, olajipar, vegyipar, gyógyszeripar, acél- és alumínium-feldolgozás, papíripar, műanyag és gumifeldolgozás, autóipar és autóipari beszállítók, bányaipari gépgyártás, vízerőműi berendezés gyártók.

A CHESTERTON Hungary Kft. munkatársai, mérnökei immár több mint 25 éves szakmai tapasztalattal állnak partnereik és az érdeklődők rendelkezésére. Ezen szakmai gyakorlat, tapasztalat és az A.W. CHESTERTON 130 éves ipari beszállító múltja  ügyfelei számára garancia az értékesítés, gyártás, mérnöki támogatás és tervezés illetve a szerviz tevékenységekre.

A CHESTERTON Hungary Kft. folyamatos képzést biztosít munkatársai részére, melynek köszönhetően partnereink a naprakész műszaki megoldások és legkorszerűbb technológiák nyújtotta előnyöket élvezhetik az üzembiztonságot, megbízhatóságot, teljesítményfokozását szem előtt tartva.

Partnereinkkel való sikeres együttműködés záloga, hogy a kapcsolattartás mérnök specialistáinkon, mérnök üzletkötőinkön keresztül valósul meg, biztosítva a közvetlen, azonnali szakmai támogatást akár a legbonyolultabb alkalmazások, működési körülmények esetén is.

2011 januárjában a CHESTERTON Hungary Kft. megkezdte a nagy teljesítményű polimer tömítések gyártását, amellyel bekapcsolódott az anyacég globális tömítés gyártási programjába és hálózatába. A gyártással sikerült jelentősen csökkenteni a szállítási, kiszolgálási időket, közelebb kerülve a kiszolgált piacokhoz és partnerekhez. A SPEEDSEAL tömítés gyártási program keretében akár órák alatt elkészülnek a szükséges CHESTERTON tömítési elemek, segítve ügyfeleinket a meghibásodás, üzemzavar azonnali elhárításában.

2013 októberében újabb lépést tettünk a szolgáltatások körének bővítése érdekében. Az AW CHESTERTON által auditált csúszógyűrűs tömítés felújító műhely kezdte meg működését, ahol gyári alkatrészek felhasználásával a gyárban kiképzett szakembereink a legmagasabb műszaki színvonalon újítanak fel CHESTERTON illetve nem CHESTERTON csúszógyűrűs tömítéseket. A felújított tömítésekre a gyári, új tömítésekével azonos garanciát nyújtunk partnereinknek.

A CHESTERTON – hagyományához híven – rendszeresen tart vevői, felhasználói részére tanfolyamokat, szemináriumokat, hogy tömítéstechnikai anyagai, és csúszógyűrűs, bevonatolási és karbantartó termékei eredményesebben kerüljenek felhasználásra a megbízhatóság növelése és a karbantartási költségek csökkentése érdekében. A partnereinknél tartott üzemi képzések mellett, szerviz központjainkban, európai regionális oktató központjainkban (Németország, Lengyelország Magyarország), a CHESTERTON központi, gyári oktatóközpontjában kínálják a tömítéstechnikai, bevonatolási és szivattyús témakörök legszélesebb választékát, rugalmasan illeszkedve a felhasználók igényeihez. Ezen képzések elméleti és gyakorlati modulokból épülnek fel, segítve a szükséges tudásanyag legjobb elmélyítését. Napjaink elektronikus és felgyorsult világához igazodva internet alapú távoktatási programokat is kínál a Chesterton Hungary Kft.

Az általános (B2B) üzleti kapcsolaton túllépve a Chesterton Hungary Kft. ma már számos nagy céggel, konszernnel tart fenn ún. partneri viszonyt, illetve kötött hosszú távú beszállítói szerződést. Ezen „stratégiai együttműködések” széles választékát kínálják az ügyfelek igényeihez legjobban igazodó megoldásoknak:

  • átalánydíjas szerződések gépcsoportokra,
  • elsődleges beszállítói megállapodások,
  • preferált beszállítói együttműködések,
  • raktárkészlet menedzsment,
  • megbízhatóság növelési programok,
  • egységesítés/standardizálás,
  • energia hatékonyság növelési programok és
  • ipari víz felhasználás csökkentő rendszerek, programok.

A CHESTERTON Hungary Kft. sikeres tevékenysége elismeréseként 2011-óta a CHESTERTON vállalatcsoport regionális központjaként is működik, ellátva az üzletfejlesztési feladatokat a román, ukrán és orosz piacokon. Ezen tevékenységek kiterjednek a logisztikai, marketing, illetve értékesítési és műszaki támogatási, gyártási feladatokra, megvalósítva a CHESTERTON cég mottójában foglaltakat: „Globális megoldások, lokális szolgáltatások”.

Alapértékeink

A Chesterton egy családi cég az alapértékek gazdag történelmével, amelyek útmutatásul szolgálnak az ügyfeleink sikere iránti elkötelezettségben.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG:

 Ügyfeleink számára igényeikre felkészülve és gyorsan reagálással értéket teremtünk.

TISZTELET:

Kölcsönösen elfogadjuk/értékeljük egymás ötleteit és véleményét, és megjelenítjük ezen megfontolásokat a CHESTERTON minden szintjén.

FELELŐSSÉG:

Felelősséget vállalunk ügyfeleinkért, a vállalatért, egymásért, a közösségért és környezetünkért –arra törekszünk, hogy azt tegyük, ami helyes.

FEJLŐDÉS:

Mi a CHESTERTONnál Ösztönözzük a személyes és a szakmai fejlődést a készségek fejlesztésén keresztül , hogy képesek legyünk sikerrel venni minden akadályt.

ÚJÍTÁS:

Támogatjuk az egyéni kreativitást és a progresszív munkakörnyezet kialakítását, amelyek az új ötleteket megvalósítását biztosítják az eredmények érdekében.

CSAPATMUNKA:

A CHESTERTON-nál erősségünk az egymással való együttműködés iránti elkötelezettség a közös célok megvalósítása érdekében.

BÜSZKESÉG ÉS SZENVEDÉLY:

A munkánk a szenvedélyünk és büszkék vagyunk az elért eredményeinkre – külön-külön, szervezeten belül és kívül is – és ez a büszkeség, illetve lelkesedés az, amely folyamatosan fejlesztésre ösztönzi a CHESTERTON alkalmazottakat.

MEGFELELÉS ÉS FENNTARTHATÓSÁG:

Nagy hangsúlyt fektet  a CHESTERTON cégcsoport a környezettudatos működésére, valamint az ügyfelek támogatására és a társadalmi igazságosság fenntartására a gazdasági fenntarthatóság biztosítása érdekében.

Környezet politikánk

MEGFELELÉS

A környezet védelme érdekében a Chesterton Hungary Kft. eleget tesz a jogi és egyéb előírásoknak. Az ISO 14001 szabványnak megfelelő környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn és fejlesztünk az ipari tömítések gyártására, felújítására és kereskedelmére, valamint segédanyagok, gáz és folyékony anyagok szállítására alkalmas eszközök (szivattyúk, kompresszorok) forgalmazására vonatkozóan.

TÖREKVÉS

Olyan szervezeti működés megvalósítása a Chesterton Hungary Kft. célja, amelyek központjában a környezetterhelés csökkentése és/vagy megelőzése áll. Célunk továbbá, hogy Ügyfeleinket olyan termékekkel lássuk el, amelyek tervezése során szempont volt, hogy megnöveljék a berendezések élettartamát és ezzel tovább csökkentsék a nyersanyag és az összes anyag felhasználását, melynek köszönhetően hatással vannak az Ügyfeleink közösségi környezetére.

FELELŐSSÉG

A Chesterton Hungary Kft. tevékenységeinek fókuszában, a szennyezés megelőzése, a kibocsátások csökkentése, az újrafelhasználás, valamint újrahasznosítás álk.

TUDATOSSÁG

A Chesterton munkatársak környezettudatosságát fejlesztjük arra összpontosítva, hogy feladataik teljesítésén túl vegyék figyelembe a környezet-politika és a kapcsolódó célok fontosságát, továbbá tevékenységükkel összefüggő környezeti hatásokat.

ELKÖTELEZETTSÉG

A környezeti teljesítés folyamatos fejlesztése szerves része a Chesterton Hungary Kft. üzleti filozófiájának.

Minőségpolitikánk

MAGASAN KÉPZETT MUNKATÁRSAK

A Chesterton Hungary Kft. munkatársainak szakértelme és felelősség-tudata biztosítja, hogy munkaterületükön jelentkező valamennyi problémával meg tudnak birkózni.

ELVÁRÁSOK TÚLSZÁRNYALÁSA

A Chesterton szolgáltatásait a gyorsaság, vevőorientáltság és szakértelem jellemzi. Megoldásaink ügyfeleink elégedettségére szolgálnak, meghaladják elvárásaikat.

KIVÁLÓ TERMÉKEK

A Chesterton Hungary Kft. megbízható, innovatív műszakilag kiemelkedő termékeket kínál ügyfeleink részére. Termékeink magas hozzáadott értéket és minőséget biztosítanak ügyfeleink számára.

CSAPATMUNKA

Valamennyi folyamatunkat a csapatmunkára építjük, így folytonosan biztosítható a kívánt magas minőség. Mi a Chesterton Hungary Kft.-nél teljes mértékben elkötelezettek vagyunk az átfogó és folyamatos fejlesztések iránt, céljaink elérése érdekében az ügyfél áll minden tevékenységünk középpontjában. Tesszük mindezt a jogszabályi követelmények teljeskörű betartásával.