Környezet politikánk

MEGFELELÉS

A környezet védelme érdekében a Chesterton Hungary Kft. eleget tesz a jogi és egyéb előírásoknak. Az ISO 14001 szabványnak megfelelő környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn és fejlesztünk az ipari tömítések gyártására, felújítására és kereskedelmére, valamint segédanyagok, gáz és folyékony anyagok szállítására alkalmas eszközök (szivattyúk, kompresszorok) forgalmazására vonatkozóan.

TÖREKVÉS

Olyan szervezeti működés megvalósítása a Chesterton Hungary Kft. célja, amelyek központjában a környezetterhelés csökkentése és/vagy megelőzése áll. Célunk továbbá, hogy Ügyfeleinket olyan termékekkel lássuk el, amelyek tervezése során szempont volt, hogy megnöveljék a berendezések élettartamát és ezzel tovább csökkentsék a nyersanyag és az összes anyag felhasználását, melynek köszönhetően hatással vannak az Ügyfeleink közösségi környezetére.

FELELŐSSÉG

A Chesterton Hungary Kft. tevékenységeinek fókuszában, a szennyezés megelőzése, a kibocsátások csökkentése, az újrafelhasználás, valamint újrahasznosítás álk.

TUDATOSSÁG

A Chesterton munkatársak környezettudatosságát fejlesztjük arra összpontosítva, hogy feladataik teljesítésén túl vegyék figyelembe a környezet-politika és a kapcsolódó célok fontosságát, továbbá tevékenységükkel összefüggő környezeti hatásokat.

ELKÖTELEZETTSÉG

A környezeti teljesítés folyamatos fejlesztése szerves része a Chesterton Hungary Kft. üzleti filozófiájának.