Környezet politikánk

MEGFELELÉS

A környezet védelme érdekében eleget teszünk a jogi és egyéb előírásoknak. Az ISO 14001 szabványnak megfelelő környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn és fejlesztünk az ipari tömítések gyártására, felújítására és kereskedelmére, valamint segédanyagok, gáz és folyékony anyagok szállítására alkalmas eszközök (szivattyúk, kompresszorok) forgalmazására és vonatkozóan.

TÖREKVÉS

Olyan szervezeti működés megvalósítása, amelyek központjában a környezetterhelés csökkentése és/vagy megelőzése áll. Célunk, hogy Ügyfeleinket olyan termékekkel lássuk el, amelyek úgy lettek tervezve, hogy megnöveljék a berendezésük élettartamát tovább csökkentve a nyersanyag és az összes anyag felhasználását és ez által hatással vannak az Ügyfeleink közösségi környezetére.

FELELŐSSÉG

Minden tevékenységünk középpontjában, akkor lehetséges, a szennyezés megelőzése, a kibocsátások csökkentése, az újrafelhasználás valamint újrahasznosítás fogalmak állnak.

TUDATOSSÁG

A munkatársak környezettudatosságát fejlesztjük, arra összpontosítva hogy az elvárt szokásos feladataik teljesítésén túl vegyenek figyelembe a környezeti politika és a kapcsolódó célok fontosságát, továbbá tevékenységükkel összefüggő környezeti hatásokat.

ELKÖTELEZETTSÉG

A környezeti teljesítés folyamatos fejlesztése szerves része az üzleti filozófiánknak.